BackBackMenuCloseFermerPlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

Zonen met vaders - Ogen voor een andere blik

VOLWAARDIG DEBUUTALBUM

À propos du projet

🎉 🎉 WE HEBBEN ONZE EERSTE DOELSTELLING GEHAALD! 🎉 🎉

 

Nu het hek van de dam is, kunnen we niet gewoon meedobberen op het stromende, stomende, kolkende water. Nee, we moeten onze droom extra dromen. We zouden met Zonen met vaders niet aan een plaat werken die 'Ogen voor een andere blik' heet als we niet eens gek uit de hoek zouden komen. We voegen TWEE EXTRA FEATURES toe!
 

  1. Bij ophalen van 10000 euro maken we een exclusieve track voor alle funders

Als we 10000 euro halen, kunnen we professionele hulp inschakelen om mee promotie te voeren en kunnen we een campagne lanceren met de ondersteuning van een geflipte nieuwe videoclip en mee op de kar van de vinylrevival. 

       2. Bij ophalen van 12500, organiseren we een loterij. Onder de funders van 30 euro of
           meer wordt een lichtblauwe Fender Jaguar verloot.

------------------------------------------

In 2019 wil Zonen met vaders haar eerste volledige album "Ogen voor een andere blik" lanceren. Een album waarvan de titel niet lukraak gekozen is. Voor je je mening over iets klaar hebt, kijk nog eens opnieuw. Herbekijk en bekijk het nog eens van een andere kant. Of voor muziek, luister, luister nog eens en herbeluister. In een sneldraaiende wereld wil Zonen met vaders met haar beklijvende Nederlandstalige krachtpop, traag en gestaag timmeren aan schone liedjes die langer duren. Daarvoor hebben we zoveel mogelijk mensen nodig die ons vleugels geven om boven onszelf uit te stijgen.

Koop het album nu al! Of laat je verrassen door onze andere aanbiedingen. Laat de mecenas in uzelf helemaal los! U krijgt van ons vanzelfsprekend iets in ruil. Kiest u maar wat het beste bij u past. Als u meerdere rewards (zie rechts) wilt, doet u meerdere transacties.

Samen muziek maken is een fantastisch avontuur. Een immens boeiende zoektocht naar oorschelpen. Wij hebben uw oorschelpen nodig. Niet letterlijk natuurlijk. Stel u dat voor. Dat een muziekgroep letterlijk oorschelpen nodig zou hebben om muziek te kunnen opnemen? Veel gekker moet het dan niet worden. Of toch...

"Zingen in je moerstaal en musiceren met acht muzikanten. Het is Zonen met vaders niet te doen om snelle poen. Voor zover wij weten, hebben ze ook nergens een zitje in een intercommunale." (Marc Alenus op daMusic) Natuurlijk heb je wat centen nodig om dromen te realiseren.

Hier kan u luisteren naar enkele ongemixte, ongemasterde fragmenten van wat al gedaan is.

A quoi va servir le financement ?

In eerste instantie hebben we 5000 euro nodig om de muziek verder op te nemen. En helemaal luisterklaar te zetten.

  • verdere opnames en mixing: 3000 euro
  • mastering: 750 euro
  • vormgeving en lay-out: 500 euro
  • productie CD: 750 euro

Als we 10000 euro halen, schakelen we professionele hulp in om mee promotie te voeren. Campagne lanceren met de  ondersteuning van een geflipte nieuwe videoclip en mee op de kar van de vinylrevival. 

  • externe promotie: 1500 euro 
  • productie LP: 1500 euro
  • videoclip: 2000 euro

À propos du porteur de projet 

Zonen met vaders verscheen begin 2017 met de EP Open & dicht. Opgenomen in de Boma Studio onder leiding van Frederik Segers. De Gentse band rond Jeroen Boone groeide gestaag van duo naar een groep van 8 muzikanten. Van gitaarpop evolueerde de groep naar een breder geluid waarin zowel blazers (sax en trompet), gelaagde synths en de zang van de Nederlandse zangeres Maite Louisa hun rol opeisen. De abstracte maar geëngageerde songteksten kruipen onder je vel. De videoclips van de bandzijn miniatuurkunstwerkjes.

 


Momenteel werkt Zonen met vaders bijzonder toegewijd aan een volwaardige opvolger die Ogen voor een andere blik zal heten en in najaar 2019 gelanceerd wordt. Het mag duidelijk zijn dat Zonen met vaders geen bende eendagsvliegen is. Uit de muziek spreekt een behoefte naar urgente, warme schoonheid. Nooit zonder weerhaken.

Share Suivez-nous