Attention, notre site pourrait mal s'afficher ou mal fonctionner sur votre navigateur.
Nous vous recommandons de le mettre à jour si vous le pouvez.

Mettre à jour
Je ne peux/veux pas mettre à jour mon navigateur
BackBackMenuCloseFermerPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp /* ULULE BRAND LOGOS */

En route pour l’Autriche

Mon but est de finir un « Triathlon Distance longue » à Podersdorf am See en Autriche en 2020.

 • Gevolgen van corona

  Beste supporters,

  Door de  Covid-19 crisis, moet iedereen zijn dagelijkse levensstijl even aanpassen. Ook voor mij heeft deze crisis ernstige gevolgen. Het lijk me daarom een goed idee om jullie hierover in te lichten. In dit nieuwsbericht zal ik volgende zaken bespreken: Wat is er veranderd? Wat met de schenkingen? Wat als het hoofddoel niet kan doorgaan?

   

  Wat is er veranderd?

  Het zal jullie niet verwonderen dat er veel wedstrijden afgelast zijn. Ik heb tot nu toe al van drie wedstrijden bericht gekregen dat ze niet doorgaan, en verwacht dat nog twee wedstrijden dit voorbeeld zullen volgen. Dit gaat over wedstrijden in de periode van april tem eind juni.

  De Covid-19 crisis zorgt ook voor problemen in mijn training. Zwembaden en meren zijn gesloten waardoor mijn zwemtrainingen niet door kunnen gaan. Dit probeer ik voorlopig op te lossen door spieroefeningen te doen voor zwemmers.

  Deze veranderingen verstoren dus mijn voorbereiding op weg naar mijn hoofddoel. Ik probeer mijn uiterste best te doen om de schade te beperken en mijn weg naar het doel succesvol af te leggen.

   

  Wat met de schenkingen?

  Ik ben enorm dankbaar voor iedereen die mij gesteund heeft om mijn hoofddoel te kunnen bereiken. Ik vind het daarom heel belangrijk dat ook iedereen zijn schenking zal ontvangen. Dat zal ook gebeuren, mits wat vertraging. Ik heb alle schenkingen van de verschillende instanties ontvangen en voorlopig veilig thuis gestockeerd. Na de Covid-19 crisis, krijgt iedereen zijn deel: het goede doel zal het geld ontvangen en de funders (die hiervoor gekozen hebben) zullen hun reward krijgen.

   

  Wat als het hoofddoel niet kan doorgaan?

  Ik kan jullie alvast één iets verzekeren:  als de wedstrijd in september doorgaat, zal ik hieraan deelnemen. Ik zal mijn uiterste best doen, ook al heb ik heel wat aan mijn voorbereidingsschema moeten aanpassen.

  Als de wedstrijd in september niet doorgaat, zal ik volgend jaar aan een andere wedstrijd (weliswaar van hetzelfde kaliber) deelnemen.

  Het is mijn droom. Het is mijn doel. Jullie hebben mij gesteund. En ik zal het voor jullie(en voor mezelf!) halen.

  Bedankt!

 • Van harte bedankt!

  Dag supporters en sponsors

  Langs deze weg wil ik iedereen graag bedanken voor de steun. Dankzij jullie heb ik de 100% behaald. Nu is het volledig aan mij. Ik zal mijn uiterste best doen om goede prestaties te behalen. Want 1 ding is zo goed als zeker. Ik doe een full distance triathlon en ga hem uitlopen.

  Iedereen die een reward heeft gekozen zal ik persoonlijk contacteren zodat alles in goede omstandigheden wordt afgeleverd.

  Ook wil ik mijn dank uiten aan Cofidis. Ook dankzij hun grote steun heb ik de 100% behaald. Hiervoor ben ik hen enorm dankbaar.

  Tot snel op mijn eerste wedstrijd!

  Arjen Grootaert