BackBackMenuCloseFermerPlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

Peau12

Gentse startup gespecialiseerd in massagepakketten

À propos du projet

Peau12 is een startup opgericht door 4 studenten KMO-management aan Arteveldehogeschool te Gent in het kader van hun bachelorproef. Peau12 ontwikkelde een massagepakket dat je de mogelijkheid biedt volledig te ontspannen na een stressvolle dag. Je vindt er alle benodigdheden voor een massage bij jou thuis. Van massageolie en kruidenstempels tot tips and tricks voor de perfecte massage!

Wij als studenten moesten zelf deze startup oprichten als bachelorproef om te leren wat hier allemaal komt bij kijken en om zo ervaring op te doen voor na onze studies. Wij kozen voor een volledig zelf samengesteld pakket:

  • De verpakking; zijn wijnkisten die wij een tweede leven inblazen we hebben hiervoor samengewerkt met een bedrijf dat ons logo op de boxen heeft gedrukt.
  • De kruidenstempels; een van onze grote troeven! De kruidenstempels zijn handgemaakt door ons en nog niet zo bekend. De stempels moeten worden opgewarmd in de microgolfoven waardoor de lavendelgeur van de stempels vrijkomt en voor een heerlijk aroma zorgt! De stempels zelf kunnen dan gebruikt worden als warme tool om met te masseren. 
  • Het handdoekje; kan gebruikt worden om na het masseren de rug en handen deels vrij te maken van de overgebleven olie of kan gebruikt worden om onder het gezicht/lichaam te plaatsen.
  • De handleiding met tips & trics; deze handleiding is volledig door ons zelf samengesteld in samenwerking met een professional in het vak. We beschreven er verschillende stappen in het massageproces niet enkel een oliemassage maar ook een kruidenstempelmassage, je zal er ook de link vinden naar onze website waar je tutorials kan bekijken zodat je de handelingen zeker goed uitvoert. 
  • Het gezichtskussen; dit vind je enkel terug in onze grote box, sommige mensen kiezen hiervoor omdat het niet comfortabel is om continu op één vlak van het gezicht te liggen wat bovendien ook niet goed is voor de nek. Vandaar dat we ervoor kozen om een gezichtskussen bij het pakket te voegen, op die manier heb je een veel comfortabeler gevoel. 
  • Onze almond massageolie; deze hebben we ook zelf gebotteld rond het flesje hangt ook een kaartje met "love, peau12" op de voorkant en op de achterkant vind je "Happiness ;)" , "Don't drink ;)" of "Enjoy ;)"  om het weer iets persoonlijker te maken.
  • De kaarsenset; volgens ons hoort bij een rustgevende massage ook wat kaarslicht dus bij deze is die wens ook vervuld.

A quoi va servir le financement ?

Met het vooropgestelde bedrag zouden wij onze startup graag een boost geven om onze bachelorproef in KMO-management tot een succesvol einde te brengen! Op 25 mei wordt onze startup afgerond, maar ons doel is nog niet bereikt. Graag zouden we dus graag onze boxen ook op deze manier aanbieden. Na deze bachelorproef kan er ook beslist worden of iemand van de 4 studenten het bedrijf wil verderzetten of dat we het houden bij deze leerrijke ervaring.

À propos du porteur de projet

Wij zijn 4 KMO-studenten: Céline, Sarah, Marie en Jonathan. Wij hebben al heel veel geleerd uit dit project we hebben veel kansen gekregen maar ook vaak het deksel tegen de neus gekregen. Nu willen we via deze crowdfunding ons bedrijfje nog maar eens een boost geven zodat we onze bachelorproef kunnen beïndigen met een mooi resultaat en op die manier neutraal kunnen beslissen over de toekomst van ons bedrijfje na deze bachelorproef!

Volg ons op:

https://www.linkedin.com/company/18483408/

http://www.Peau12.be

https://www.facebook.com/Peau12-515489232148375/

https://www.instagram.com/peau_12/