Attention, notre site pourrait mal s'afficher ou mal fonctionner sur votre navigateur.
Nous vous recommandons de le mettre à jour si vous le pouvez.

Mettre à jour
Je ne peux/veux pas mettre à jour mon navigateur
BackBackMenuCloseFermerPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp

Kamp aan zee!

Veel sport, spel en plezier in De Panne! (10-14 augustus 2020)

À propos du projet

Vzw Sportaround streeft naar sportmogelijkheden voor iedereen, naar integratie en ontwikkeling door middel van sport.

Iedereen is welkom, maar we richten ons voornamelijk tot kwetsbare kinderen die minder middelen hebben om deel te nemen aan het reguliere sportaanbod in Gent.

Een laagdrempelig aanbod, toegankelijk voor iedereen is waar Sportaround naar streeft. Wij organiseren activiteiten, zoals naschoolse sportlessen, de omnisportclub, de sportkar en sportkampen. Deze bieden we zo goedkoop mogelijk tot gratis aan zodat deelname voor iedereen mogelijk blijft.

Een unieke beleving is ons 'kamp aan zee'. Het begon in 2018 kleinschalig met 12 kinderen. Deze zomer gaan we 5 dagen op kamp met 50 kinderen. Een uniek kamp die we enkel mogelijk kunnen maken met extra financiële steun. 9 weken vakantie duurt lang voor kinderen indien er weinig activiteiten gepland zijn, dit was voor hen echt een uitblinker! Kinderen met UiTPAS aan kansentarief betalen slechts €30 (5 dagen-alles inclusief). 

À quoi va servir le financement ?

Het opgehaalde bedrag gaat integraal naar ons kamp aan zee. We gaan met 50 kinderen op kamp. Ze betalen slechts een zeer beperkte bijdrage!

We proberen de financiële inspanning voor de kinderen zo laag mogelijk te houden, zodat het toegankelijk is voor iedereen! Dit neemt een grote hap uit ons jaarlijks budget, daarom vragen we jouw hulp!

Dankzij jouw bijdrage kan een kind voor een zeer klein bedrag een fantastische week aan onze Belgische kust beleven!
 

À propos du porteur de projet

Dit project is een gezamenlijk initiatief van Sportaround en de Crowdfunding Academy van BNP Paribas Fortis.

Sportaround

Sportaround is een organisatie die streeft naar sportmogelijkheden voor iedereen!
Door middel van sport krijgen kinderen kansen om zich op een positieve wijze te ontplooien.

Door te sporten voel je je beter in je vel, ben je gezonder, kweek je zelfvertrouwen, ontdek je talenten, bouw je een vriendengroep op, leer je omgaan met winst en verlies, …

Sportaround organiseert verschillende jaarlijkse activiteiten waar kinderen wekelijks of regelmatig welkom zijn. Deelname moet mogelijk zijn voor iedereen, ongeacht achtergrond, cultuur of geloof.
We zetten vooral in op naschoolse sportlessen, omnisport en sportkampen. Iedereen is welkom, onze ervaring leert dat kinderen heel snel van elkaar bijleren, sporttechnisch maar ook sociaal.

We proberen zoveel mogelijk kinderen te bereiken en te motiveren om samen met ons te sporten. Een minimum aan bewegen elke dag bevordert het welzijn en de gezondheid van ons allemaal!

Crowdfunding Academy

De Crowdfunding Academy is een samenwerking tussen BNP Paribas Fortis, HelloCrowd! en de BNP Paribas Fortis Foundation. Het doel hiervan is om jonge medewerkers van de bank op pad te sturen naar lokale vzw's. Door middel van crowdfunding dragen zij bij aan de werking van deze sociale en maatschappelijke organisaties.

Share Suivez-nous