BackBackMenuCloseFermerPlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

BUNA Coffee & Travel

Pop-up koffiebar in Antwerpen met inzicht in het volledige koffieproces.

À propos du projet

BUNA Coffee & Travel is een pop-up koffiebar die gedurende één maand de puurheid van koffie in de kijker zal zetten. 

COSTARICA

Met veel inzicht in de oorsprong van de koffie, en transparantie in het volledige proces, proberen we met BUNA een andere kijk op koffie te creëren. Dit doen we onder andere door verschillende single origin coffees aan te bieden. 

BUNA Coffee & Travel garandeert de totale koffiebeleving, midden in Antwerpen. Niet enkel het proeven en ruiken, maar ook de belevenis in de bar dragen bij tot de volledige ervaring. Alles wat je rondom je ziet, werpt een blik op het gehele proces dat koffie doormaakt, voor het in jouw kopje belandt. Daarnaast zullen er ook regelmatig coffee-tastings en workshops georganiseerd worden, om jouw feeling met koffie nóg intenser te maken! Koffie is meer dan zomaar een drankje. Het is een kunst, een vakmanschap dat ik wil beheersen en wil delen met iedereen.

Nog niet genoeg gehad na de BUNA-beleving? Overweeg dan, met onze hulp, eens zelf een trip naar de origine van koffie! We delen graag onze persoonlijke ervaringen, overladen je met tips en verwijzen je door naar de professionals in het vak voor een fantastische ervaring.

A quoi va servir le financement ?

YINDRACOXMet BUNA Coffee & Travel zijn we opzoek naar een funding van 6 000 euro. Jij kan mee bouwen aan deze koffiedroom! Check de rewards en ontdek hoe we samen de BUNA-beleving kunnen realiseren.

Het opgehaalde doelbedrag zal ten eerste besteed worden aan de huur en de inrichting van de bar. Het intense gevoel van koffie en reizen, meer bepaald naar de koffie-oorsprong, moet all-around aanwezig zijn! Dit willen we bereiken door de bar in te kleden met koffie en reis-related decoratie (denk: jute zakken, wereldkaarten, foto's op canvas,...). 

Kwalitatieve koffie vraagt natuurlijk ook om kwalitatieve apparatuur (professionele espressomachine, koffiemolens, slow koffie materiaal,...). Ook daarin zal geïnvesteerd worden met het geld van deze campagne, om jullie de beste smaak te garanderen!

Eén van de rewards is een gepersonaliseerde mok:

À propos du porteur de projet

Mijn naam is Yindra Cox. Ik ben een 20-jarige studente Internationaal Ondernemen met een jarenlange passie voor koffie. Voor mijn afstudeerproject krijg ik de kans om individueel een eigen onderneming op te starten. Een ideale kans dus om mijn passie om te zetten in iets tastbaar, om er daarna definitief in verder te gaan. 

Afgelopen drie jaar heb ik mijn kennis in koffie intensief bijgeschaafd. Dit gaande van ontelbare koffiebars bezoeken, tot het volgen van gespecialiseerde barista-cursussen. Als kers op de taart, heb ik zelf een origine-trip gemaakt naar Costa Rica. Een trip die mijn voorgaande kennis héél visueel en concreet maakte. Een trip die ervoor heeft gezorgd dat ik Buna het juist imago kan geven dankzij mijn mooie ervaringen.

Koffieliefhebbers, deel de boodschap en hopelijk zie ik jullie allen bij de opening van Buna! 

Wil je meer te weten komen over BUNA Coffee & Travel? Volg ons dan op sociale media:

BUNA InstagramBUNA Facebook

Liefs,

Yindra Cox (a coffee addict)