BackBackMenuCloseFermerPlusPlusSearchUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB CorporationBcorp /* ULULE BRAND LOGOS */

Buit Amsterdam

Collega's moet je vieren, toch?

À propos du projet

Dit kwartaal ben jij de uitverkorene om een leuke activiteit te bedenken voor jouw team op werk. Na een lange zoektocht naar een hip, origineel uitje, kom je erachter dat het lastiger was dan gedacht. Bowlen, escape rooms, citygames en kookworkshops; dat is allemaal zo uitgekauwd.

Zo ontstond het idee voor Buit Amsterdam (B(edrijfs) + UIT(je)): hippe of/én originele teamuitjes voor Amsterdamse bedrijven.

 In 2016 is Amsterdam verkozen tot meest innovatieve stad van Europa door de Europese Commissie. Helaas zien we hier weinig van terug in de bedrijfsuitjes markt. Gelukkig maakt Buit Amsterdam hier verandering in! Buit biedt bedrijfsuitjes op maat. Ik werk samen met hippe organisaties en freelancers die een uitje aan kunnen bieden. Naar aanleiding van de specifieke vraag van de klant, stel ik het best passende uitje voor. 

À quoi va servir le financement ?

Tijdens de crowdfunding campagne en het Pitch Event van Ulule x Women Entrepreneur College lanceert Marlouk haar crowdfundingcampagne! Het bedrag dat wordt opgehaald door middel van de campagne dient voor opstart van Buit Amsterdam, om een uitgebreid aanbod te kunnen voorzien!

À propos du porteur de projet

Marlouk is de oprichter van Buit Amsterdam. Tijdens haar studie organisatiepsychologie had zij altijd een specifieke interesse in geluk op werk. Zij gelooft dat sociale activiteiten op werk een positief effect hebben op de team dynamiek.

Een jaar geleden verhuisde ze naar Amsterdam, omdat dat de stad is waar al het leuks gebeurt. Toen ze op zoek was naar een hip, origineel bedrijfsuitje voor het bedrijf waar ze werkte, kon ze echter niks vinden. Bowlen, escape rooms, citygames en kookworkshops; dat is allemaal zo uitgekauwd. Zo ontstond het idee voor Buit Amsterdam.

Share Suivez-nous