BackBackMenuCloseFermerPlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

Startup vegan gebak door mensen met uitdagingen

Geef mensen met medische, mentale, psychologische of psychiatrische zorgnoden een duwtje in de rug

À propos du projet

Levanto is een sociale onderneming die langdurig werkzoekenden aan werk helpt. Via arbeidszorg begeleiden we ongeveer 20 mensen met medische, mentale, psychologische of psychiatrische uitdagingen. Voor én met hen starten we een vegan gebak service die levert aan koffiebars, bedrijven en buurtinitiatieven in de stad Antwerpen. Zo bouwen onze mensen hun zelfvertrouwen op en ontwikkelen ze vaardigheden. Op termijn kunnen ze terug in hun vroegere normale leven stappen.

Maak dit warme initiatief mogelijk en krijg er ineens een leuke beloning bovenop.

Arbeidszorg Levanto

A quoi va servir le financement ?

Met jouw bijdrage verbouwen we onze oude keuken. In de vernieuwde keuken hebben onze mensen meer beweegruimte en kunnen ze op een veilige en hygiënische manier werken.

Onder de beloningen vind je leuke houtproducten. Deze zijn handgemaakt uit recup materiaal door de mensen die je helpt!

Handgemaakte onderleggers uit hout mét retro schildering

Handgemaakt dienblad uit hout

Handgemaakt dienblad uit hout

Handgemaakt dienblad uit hout mét gepersonaliseerde schildering

Handgemaakt dienblad uit hout mét gepersonaliseerde schildering

Weckpot gevuld met vegan repen

À propos du porteur de projet

In arbeidszorg werkt een team van 20 mensen die aangepaste begeleiding krijgen. Coaches Evelien en Michaël leiden dit project in goede banen. Naast horeca en catering, verdiepen sommige mensen van arbeidszorg zich in houtbewerking, decoratie en naaiwerken.

Als sociale onderneming helpt Levanto ongeveer 1.000 mensen per jaar aan werk. Zij zijn langdurig werkzoekend omdat ze kortgeschoold of nieuwe Belg zijn. Ze krijgen werkervaring (door tijdelijke tewerkstelling), opleiding of begeleiding. Samen maken we van hen mensen met een stevig cv, zelfkennis en het nodige zelfvertrouwen om naar werk te zoeken.

Evelien en Michael