BackBackMenuCloseFermerPlusPlusSearchUluleUluleUluleChatFacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubefacebooktwitterB Corporation

Amusefoods

Glutenvrije kroketjes

À propos du projet

Wij zijn Margaux en Arne, met Amusefoods maken wij 100% glutenvrije kroketten. We doen dit ondertussen meer dan een jaar, vol passie, overgave en enthousiasme en zijn nu klaar voor de volgende stap. We ruilen onze thuislocatie in voor een echt atelier, waar we onze kroketten efficiënter kunnen bereiden. Met jouw hulp kunnen we glutenvrije kroketten voorzien voor heel Vlaanderen en daar buiten. 

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit overheerlijke kaas- en garnaalkroketjes volledig glutenvrij zonder in te boeten op smaak. We gebruiken namelijk echte boter, verse garnalen en kwaliteitskaas. 

Naast deze traditionele kroketjes zal ons assortiment geleidelijk aan groeien met specialere kroketjes. Zo hebben we nu een overheerlijke kipkroket gebaseerd op een echte klassieker "Vol-au-vant". 

ETEN MET INTOLERANTIES MOET VOORAL LEUK EN LEKKER BLIJVEN.

Wij geloven dat voeding voor iedereen lekker en leuk moet zijn, ook voor diegene met een intolerantie. Wanneer we allergenen vrij produceren betekent dit niet dat we toegevingen moeten doen op de smaak. Onze kroketten zijn 100% glutenvrij, zonder compromissen op smaak. Zo lekker dat iedereen, gluten-intolerant of niet, er ten volle van geniet! Vanwaar dit idee? Vanuit een passie voor koken/eten en een wil om te ondernemen. Zijn we op zoek gegaan naar een product waarin we geloven en waar iedereen kan van genieten.

Hét begin van een groots avontuur. En we zijn zo blij dat we dit met jullie kunnen delen.

A quoi va servir le financement ?

Nu we onze eerste producten ontwikkeld hebben en we een eerste kleine productie hebben gemaakt zien we dat het enthousiasme voor de glutenvrije kroketten steeds groter wordt. We willen verder groeien en investeren via drie wegen:

1. Beurzen en evenementen.

Om nog meer mensen te laten kennis maken met onze kroketten willen we dringend investeren in Marketing. We willen deelnemen aan beurzen in binnen- en buitenland om onze producten bekender te maken.

Kostprijs: €2000,-

2. Website

Naast het deelnemen op beurzen willen we ook dat onze fans makkelijk onze producten kunnen bestellen. Hiervoor willen we een website met webshop opzetten, de bestelde producten kunnen dan opgehaald worden aan ons atelier of in afhaalpunten.
Kostprijs: €2000,-

3. Nieuwe producten ontwikkelen 

We willen ons assortiment uitbreiden met kroketjes gebaseerd op Vlaamse klassierkers zoals stoofvlees, witloof in ham, ... . Naast de glutenvrije kroketjes werken we ook nog aan een lactosevrije kroket.
Kostprijs: €1000,-

À propos du porteur de projet

Wij zijn Margaux en Arne, een jong, enthousiast en ondernemend koppel. 

Amusefoods heeft haar atelier in Gistel, nabij Oostende. Hier hebben we een mooi atelier waar we onze productie kwalitatief en efficient kunnen organiseren.

Vind ons op facebook, vergeet ons niet te liken

https://www.facebook.com/Amusefoods/